En ledig, ensam och välgörande helg i september

Vilken ovanlig helg. Bortsett från fredagens date med Ryssjuden (som för övrigt hörde av sig sent igår kväll) så har jag bara ugglat i hemmet, helt utan kontakt med mänskligheten, och det har varit skönt och välgörande.
Det är så konstigt och tomt och tyst när Sebbe är ute på vift. Varje gång jag prasslar med en påse eller slår i foten i bordet eller för all del när någon väsnas i trappuppgången, så väntar jag mig en reaktion från Sebbe. Och så är han inte hemma och allt är tyst och… trist.
Ja, som ensamstående hund’ägare’ är det väldigt skönt att bara bry sig om sig själv i några timmar, men väldigt snart blir det faktiskt bara tråkigt. Dagens tips till singlar: skaffa hund. (Saknar att sniffa honom bakom öronen! Känner doften i näsan i just detta nu. Mmm!)
Jag såg en massa, massa politiska debatter och program igår. När jag inte hittade något mer att titta på så bestämde jag mig för att ha filmkväll med mig själv som enda sällskap.
För första gången ’hyrde’ jag film på Headweb.

I Love You Phillip Morris
Kände mig tvungen att se denna. Har inte mycket till övers för Jim Carrey, men Ewan McGregor är jag, enligt många, många oberoende källor, strålande lik. Hmm. Okej film. Halvrolig här och där och med överraskande slut. Ser dock fram emot en film med homotema utan Aids-inslag. Tre KKK i betyg.
Har du hört ryktet om Morgans?
Såg en skvätt av denna film för ett tag sedan och kände att jag ville se hela. Okej romantisk komedi. Förutsägbar, men ändå en smula överraskande. Sarah Jessica Parker är och förblir Carrie Bradshaw; hon kommer nog aldrig kunna komma ifrån den rollen. Tre KKK i betyg.

2 reaktioner till “En ledig, ensam och välgörande helg i september”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *