Ni kvinnor…

På kvinnodagen ber jag alla damer att sluta mobba andra damer. Ni är verkligen världsbäst på det. (Sedan jollrar ni om ”systerskap”.)

Jag ber kvinnor att sluta smöra för kvinnohatiska terrorister, som de skäggiga fula gubbarna i Hamas. (Hur bänga i bollen kan ni vara?)

Jag örfilar (ej bokstavligt) kvinnor som gapar om att man ska ”tro på alla kvinnor” men sedan väljer att inte tro på att dessa ’palestinska’ as våldtog (och mycket annat) – och just i detta nu förmodligen våldtar – israeliska (och andra) kvinnor i de av våra biståndspengar byggda helvetestunnlarna under Gaza.

Jag ber alla mödrar att sluta tvinga sina döttrar att gifta sig med lastgamla, loppiga farbröder.

Samt att sluta kräva att döttrarna ska bära människofientliga tygstycken. Att se insvepta töser runt 3-4-5 år är helt, helt, helt sinnessjukt.

Och låt oss inte gå in på det här med mödrar som skickar sina döttrar till nån galen kvinna i en hydda där galningen skär sönder tösens underliv (som sedan sprättas upp när mannen ska ha ”sitt”).

Det var inte meningen att skapa ”dålig stämning”, men man kan inte bara hålla på och fira en massa trams utan att faktiskt ta upp vissa viktiga aspekter.

close up shot of a mirror
Photo by Polina Kovaleva on Pexels.com