Vardagsrapport (trôk!)

Ja’a.
Det är sannerligen märkliga tider vi lever i.
Man kan tro att folk blir lite kreativa under denna karantän men så fungerar det inte riktigt. Själv får jag ingenting gjort och jag bara väntar på att vardagen ska vara tillbaka.

Blake och jag åkte ut på landet i några dagar (nej, vi beblandade oss inte med andra, så ingen fara!). Det var ju skönt men det var ännu härligare att komma hem igen. Helsingfors är en fantastisk stad.
24 timmar på vischan är helt okej men sedan börjar det klia över hela kroppen och jag får ångest och känner mig iakttagen. Usch.

Vidare har jag börjat motionera. Alltid nåt!
Jag blev tipsad om en bra runda om drygt 10 km. Första dagen sprang (!) jag åtta kilometer och gick i rask takt resten. Inte illa!
Dag två (igår) powerwalkade (alltså ”kraftpromenerade”, som ex-maken brukade säga) jag hela 15 km. Gubbfläsket brann så skönt. Det nästan slog gnistor om gubbmagen. Gött!
Hoppas att jag inte drabbas av hälsporre igen bara.

2 reaktioner till “Vardagsrapport (trôk!)”

  1. Vad skönt att du är tillbaka :). Blev lite bekymrad när det är inte kom någon uppdatering. Ett hett tips för att motverka hälsporre är ett ilägg i skorna (en kil) för att få extra dämpning och bra lutning på foten. Låna en tennisboll av Blake och rulla den i fotvalvet efter promenader. En av mina bästa övningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *