Morgontankar om människoaset

Nycyklad på jobbet. Livsfarligt att passera Slussen på grund av alla nedrivna valaffischer. Vad är det för fel på medborgarna?
I går då, när jag cyklade hemåt, så hände följande:
– Som vanligt körde turistbussarna in och ut lite hur som helst. Mycket obehagligt. Taxichaufförerna ska vi inte ens gå in på.
– En flott bil hade parkerat precis framför uppfarten till cykelbanan på Götgatan (där banan ringlar lite upp och ner). Urbota korkat.
– En sån där överdriven söderpuma, med trassligt hår och trashiga kläder (”jag är vänster”) med den senaste iPhone-modellen tryckt mot örat skuttade, utan att tänka en endaste liten sekund, ner på cykelbanan och eftersom hon hade nämnda lur mot örat så hörde hon inte oss tusentals cyklister som plingade på henne.
Jaha, sedan kom jag hem och gick ut en sväng med Sebbe ( i regnet). Plötsligt kom en okopplad best, jag säger BEST, rusande mot oss i 2000 km/h. Hon rusade fram till Sebbe och, tack och lov, nosade hon bara. Bakom besten kom en pimpinett, liten blondin. Hon hojtade som fasen och jag förstod snabbt att hon begåvats med en sambo med väldiga peniskomplex. (Kanske var det han som lämnat nyss nämnda vrålåk penisförlängare på Götgatan.)
Och så i morse, förresten, hade någon hjärndöd cyklist PARKERAT sin cykel mitt på cykelbanan.
Människan är smart, hävdar ni.
Tänk om.
Uppdatering: Olyckorna är oundvikliga.

6 reaktioner till “Morgontankar om människoaset”

  1. Dessvärre finns det MÅNGA undantag som bekräftar regeln vad gällande människans intelligenskvot 😉 Men jag funderar allt på om du har fått ditt morgonkaffe… en ANING bitterhet lyser kanske emellanåt igenom i inlägget 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *