Feber och förbannelse

Igår när jag vaknade hade jag blivit akutförkyld. 38,9 visade termometern. På kvällen, trots vila och diverse panikkurer, hade den stigit till 39,1. Jag kunde dock inte sjukskriva mig (a. jag har inte råd b. jag vill inte göra Fred och Fiffi upprörda c. det hade orsakat kaos på arbetsplatsen så här dagarna före jul).
I morse hade febern stigit ytterligare; 39,4.
🙁
Sitter här och ugglar. Ensam på kontoret. Som VANLIGT fick jag ett raseriutbrott när jag anlände. Hur FAN kan folk ha fest på kontoret utan att städa efter sig? Det är kaos. Och det stinker sprit och fucking hamburgare (äckligaste lukten någonsin).
Tro inte att jag kommer tillbaka efter min minisemester och börjar städa upp efter någon. Allt får stå. Om hela huset så ska mögla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *