London del 2 [tisdag]

Hårdramat
Jag hade ju ordnat Londonlook men vantrivdes i mitt bruna hår och trivs en popfjolla inte med sitt hår känns allt dåligt. Jag beslutade mig därför redan på måndagskvällen för att ordna tillbaka mina blonda lockar men pga att vi av någon anledning var tvungna att lämna hotellet väldigt hastigt var jag tvungen att tvätta ur blekningsmedlet på tok för tidigt, vilket ledde till att jag såg ut som en fläckig orangehårig punkare.
Dagen efter gjorde jag ett nytt försök och blev nöjd med resultatet.

Konserten
…var underbar. Tänk 15 000 unga, ärtiga töser och 5000 glada bögar. Vi skrek oss hesa. Vi dansade och vi sjöng och stämningen var magisk. Att se Spice Girls på hemmaplan var något alldeles, alldeles extra. Grafiken på bakgrundsskärmarna var enastående och flickorna både sjöng och dansade bra. De såg genuint lyckliga ut. Varje gång Victoria Beckham hade en solorad överröstades hon av publikens massiva, kärleksfulla jubel.
We love dem Spice Gals.

Efterfesten
…på G-A-Y Late var ljuvlig även om vi kände oss en smula förvirrade till en början. Se här:
http://www.kimmilrell.se/2007/12/21/london-del-2-tisdag-what-goes-on-in-london-stays-in-london/