London del 1 [måndag]

Mina damer och herrar!
Jag har kommit hem från min bästa semestertripp någonsin.
Jag har haft några underbara dygn i London och jag har fotat och filmat en massa.
Lägger ut en dag åt gången, retrospektivt.
Njut!
kim london
kim hmv
Det hela började klockan 03:15 på måndag morgon då jag + min kumpan promenerade hemifrån mig till flygbussen som tog oss till Skavsta. Flyget landade i London (Stansted) strax före 08 och vi tog oss till hotellet mellan Goodge Street och Russell Square. Efter snabb incheckning strosade vi på stan; vi var kulturella och besökte bland annat London Eye. Vi åt indiskt och shoppade lite musik – vi ääälskar ju båda HMV. Vi åt världens godaste vegoburgare på Hamburger Union, vilade en stund på hotellet och gav oss sedan ut på äventyr i gaykvarteren i Soho. Lovely, lovely! Vi fann snart mitt nya favoritställe; G-A-Y Bar. UNDERBART HAK med jukebox där vi valde videor om och om igen. Det blev väldigt mycket Robyn, Kylie, Spice Girls och Madonna.
Så småningom ramlade vi i säng.
london eye

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *