Bitterfittan Kim volym två

Hahaa Karins inlägg hos Pojkfröken är ju bara för bra; “Stockholmskt kaffe har blivit en sorts demonstration, förmodligen till följd av de långa barnledigheterna, som jag tror är dålig. För moralen, magen och ryktet.”
Alla dessa mammalediga damer (de pappalediga ÄR faktiskt något bättre – de är ju så kallade mjukisar) som går och släpar och våndas (och gärna går i klungor på trottoarerna) och klagar över bristfällig sömn och gu vet vad; get a grip – it ain’t that bad. Skaffa hundvalp så ser ni. Det parti som lanserar “husse/matte-ledighet” röstar jag på även om det vore (m). Okej, inte (kd) – men nästan.
Varför ska det vara så himlans fint att skaffa barn? Personligen tycker jag att homo sapiens-släktet borde tacka för sig och lämna över åt – well, kaninerna. Eller nåt. Vi sabbar ju bara hela skiiiten. All heder åt min väninna RÅ som säger; “jag ska INTE skaffa barn – jag GILLAR INTE barn”. There you go, girl. Härligt med er (oss?) icke alltid så PK-people.
Man gör vad man kan; handlar ekologiskt även om man blir en fattiglapp, man sopsorterar även om alla säger att det inte spelar någon roll – men om alla, jag säger ALLA, tänkte om, gu så bra det skulle kunna bli.
Nu ringde lesbiska Pia från finska Vasa och ville haa en midnattsdejt på kånnektion så ja gåår väl diit nuu, Hejs svejs.