En vanlig dag

Jag är en sådan där som inte är “naturligt nyfiken” och jag är heller inte en sådan som är “stresstålig och klarar av att ha många bollar i luften” (så anställ mig inte om du söker en sådan übermänniska) men en sak jag är nyfiken på är så kallade “vanliga” människors vardagsliv. Därför till exempel läser jag mest självbiografier skrivna av så kallade “vanliga” människor som berättar om sina “vanliga” liv. Jag undrar alltid hur folks vardag ser ut. Just nu – när jag är sickwritten och så vidare – ser min ut som följer;
01 Vaknar av att Sebbe hoppar runt i bingen för att väcka mig, tar en snus och går ut med honom
02 Kommer in och dricker kaffe, tar en snus till och kollar mailen + dagens nätupplagot av DN, Expressen, Aftonbladet, Hufvudstadsbladet och Vasabladet (om jag orkar med att läsa om allt elände) + kollar av ca 10 bloggar jag gillar
03 Dagens första samtal med R
04 Sitter och skriver och/eller muciserar medan Sebbe sover
05 Äter en lätt liten lunch
06 Går ut på långpromme med Sebbe
07 Leker med Sebbe (han väljer)
08 Pluggar spanska i en timme
09 Surfar/spelar plattor/skriver medan Sebbe sover lunch
11 Dagens andra samtal med R
12 Går på kortis med Sebbe
13 Försöker lära Sebbe nya kommandon
14 Surfar/spelar plattor/skriver medan Sebbe sover middag
15 Går på långpromme med Sebbe och “umgås” med andra hundägare medan hundarna rusar runt som galningar (mest kallprat, vilket jag är urusel på; “hur gammal är han/hon, å, så fin” osv.)
16 Äter något
17 Dagens tredje samtal med R
18 Kollar nyheterna på TV
19 Går ut med Sebbe
20 Mailar/bloggar/skriver
21 Försöker sova
22 Kan inte sova; går upp och skriver/spelar plattor/läser
23 Somnar