Fuck celibatet – på tredagarssemestern måste jag (minst) få hångla lite

Så här ser jag ut dagen efter - snipiga lips och allt.

Jag skulle kunna starta en Facebook-grupp med titeln ”Vi som säger ’men-herrrrre-gud'” när vi ser en tiopoängare.
Apropå den där Gud så spelar han/hon/den/det mig ett fett spratt just nu.
Bara jag går från jobbet och ut på lunch så, när jag är på väg tillbaka, så möter jag bakom husknuten en man som får mig att tappa hakan (och utbrista just den där potentiella Facebook-raden). Ni vet… när man ser någon som är 100% ens våta fantasi.
Från topp till tå.
Klädstilen.
Attityden.
Ja, alles.
Herrrregud, jag måste få till ’et.
Det har gått för lång tid sedan den där svettiga natten med ”Shimon från Jerusalem” i Tel Aviv.
Den där natten då jag skulle sova hos mitt ex (vilket ledde till drama mellan honom och hans nuvarande) och han ringde mig klockan fem på morgonen och undrade var jag höll hus. ”Jag är hos Shimon.”
”Jaha.”
Ah, livet är smärtsamt!

13 reaktioner till “Fuck celibatet – på tredagarssemestern måste jag (minst) få hångla lite”

  1. Jag snubblade in här via Jerry… och hade ingen som helst ANING om vad jag skulle hitta… men efter att ha kollat runt lite löst på några av dina inlägg kan jag bara säga : Mitt judiska hjärta jublar!!! 🙂 Har ju sett dig kommentera hos Jerry då och då, men detta hade jag inte väntat mig när jag klickade på ditt namn!! Om du inte har nåt emot det blir det fler besök på den här bloggen!! 🙂

    1. Det är en av många egenskaper jag uppskattar hos er, herr Jontas!
      Du tvingar mig att knäppa upp översta knappen och toka till det en smula.
      En vill ju inte vara mesig!

  2. Eftersom du befinner dig på/i närheten av horgatan kan du väl bara säga ”knulla?” nästa gång du möter han?? Kanske kan fungera…??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *