En san dar sorgfri singelkvall


Ah, vad gjorde jag igar kvall?
Jag kilade bort till min van R, som bor inte alls langt fran Y. R ar mannen som nyligen blev av med sin tandstallning och nu, efter manga ar av angest och skam, ler brett hela tiden. Perfekta tander! Som jag skrivit tidigare: nar vi kommit upp i aren ar det bra och snygga tander vi gar igang pa.
Efter lite trevligt umgange trippade jag bort till nattklubben Evita och hangde i baren och pa uteserveringen. Samtalade lite och var allmant singel och sorgfri.
Avslutade kvallen i en helt annan del av staden och nar jag skulle hem hade jag ingen aning om var jag var nagonstans. Taxichaufforen tog mig till ratt adress och jag minns att han fragade om det finns gott om jobb i Sverige. Nej, svarade jag. Det ar tuffa tider. Sedan somnade jag.
Vi avslutar med den nya, upphottade versionen av det israeliska ESC-bidraget. Det ar nu den far en full femma, eftersom den antligen ar dramatiskt och inte nog med det – Harel Skaat far waila och visa vad han kan gora med rosten. Love it.

2 reaktioner till “En san dar sorgfri singelkvall”

  1. Det låter som du hittat hem. Sant det där med tänderna. Det visste man inte när man var yngre och hoppades slippa tandställning..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *