Utvilad infor en ny dag

Som jag sov!
Tank att jag maste aka till Israel for en god natts somn. Ex-maken har en valdigt behaglig sang och det ar skont att utvilad vakna till stadens ljud och mota annu en solig dag.
Jag gor mig redo for en svang pa Shenkin Street – shoppinggatan. Jag behover ett balte eftersom jag rasat (naja) i vikt och mina farggranna jeans nu hanger och flanger som aldrig forr. Inte bara sa dar att de hasar ner och flashar arslet – de glider helt sonika ner over roven och tar man inte ett redigt tag om dem sa aker de ner i marken.
I afton ar jag lite dubbelbokad, inser jag nu, eftersom det ar torsdag (=fredag) och alla vill ses. Ska ut och ata med ex-maken och om jag orkar ska jag traffa en annan van och ga pa It’s Britney Bitch-fest.
Men nu: ut i sola! Vem vet – kanske jag kommer hem med en ny tatuering.

2 reaktioner till “Utvilad infor en ny dag”

  1. Ny tatuering skulle inte vara fel… 😉 Hoppas du har det förträffligt där nere och ta med dig lite av solen upp hit när du kommer är du snäll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.