Dirty dog

Igår var Sebbe och jag ute på en två och en halv timme lång cityvandring. Det blev en rejäl dusch när vi kom hem, kan jag avslöja (ni skulle sett det så kallade underredet!). Därefter fick trollet extra mumsig mat (vi hade nämligen promenerat till och från en djurbutik – där vi är stolta medlemmar – för att handla lite smaskens). Sedan sov han gott tills jag tvingade honom ut på kvällstoalett.
Det är ack så gott att motionera i solskenet. Sebbe är dock inget fan av alla småstenar som nu dyker upp – de känns inte bra mellan tårna.
För övrigt så har jag drabbats av den så kallade vårtröttheten. Jag kommer nästan inte upp ur bingen på morgnarna – fastän jag sovit som en redig stock.
När vi ändå snackar hundar så tycker jag att ni ska säga hej till syrrans nya familjemedlem: Vilma!

6 reaktioner till “Dirty dog”

  1. Hmmm, det är inte bara du och Sebbe som drabbats av den, usch vad motigt det är att släpa den tunga bakdelen ur sängen på morgonen.

  2. Vilken söt Vilma! Min vårtrötthet har jag avhjälpt med att proppa i mig D-vitamin. Ibland blir jag förvånad över hur pigg jag kan vara emellanåt. Nästan så jag får lugna ner mig. :0)

    1. Haha. Du är en vilding. Jag kör med flera tillskott just nu, men har visst glömt ta dem de senaste dagarna. Skärpning!

Kommentarer är stängda.