Låtsaslåg i natt

Sätt er ni så ska ni få höra.
I morse när jag, precis som alla andra morgnar den senaste veckan, försov mig på grund av den så kallade vårtröttheten (men oroa er ej; herr Ordning är trots det aldrig sen nånstans – bara ovanligt stressad) så hittade jag inget långärmat att ta på mig. I hallen hängde dock en trasa (se bild) så jag grabbade åt mig den.
Kände mig ovan i herrkoftan; den kändes inte formad efter min eleganta (positivt tänkande, okej) kropp och jag insåg snart att det var en kofta som en het hunk glömt kvar på en fest hos mig för ett tag sedan.
Den doftar herrparfym och det är inte min parre vi snackar här; jag har ju under de senaste fem åren uteslutande använt Chanel Allure Homme. Nu går jag därför runt på jobbet och känner mig lite nyknullad.
Ja men ni vet! Man har haft en liten bortamatch och så råkar man få med sig den lyckliges klädesplagg (jag har faktiskt varit med om sånt, men ja, det var väldigt längesen)!
Jag gillar läget. Om nån frågar om jag har ny kofta ska jag banne mig finurligt säga att nej, det har jag inte. Den tillhör min nya kille. ”Men det är väldigt nytt, så nu pratar vi inte mer om det!”
Så långt har det gått. Jag låtsasligger. Hjälp mig.

18 reaktioner till “Låtsaslåg i natt”

 1. Hahaha!! Söta hjärtat. Råkat och råkat. Jag brukar ta dem med flit. Manskoftor är så mycket mysigare än dem för oss. Fattar aldrig varför.
  Jag håller med Danne. Njut du!
  Kram

 2. ”Chanel Allure Homme” oh, the memories. Och det finns absolut inget mysigare än att känna sig liten och spröd i en stor lånad killtröja…;)

 3. Du är så söt :0) Jag skulle också behöva låtsasligga i brist på annat. Men min man glömmer ju aldrig några koftor nånstans. Just ja, han har ju inte ens några. Bara fula arbetströjor. :0)

 4. @Kim
  Nejdu. Herrgarderoben är väldans klen och de få plagg som finns där är från honom vi inte nämner namnet på. Och damgarderoben borde VERKLIGEN utvidgas nu.

  1. Ja! När man hastar ur den varma sängen så hinner man ju inte fixa till sig. Åh, nu saknar jag honom. Vem han nu är.

Kommentarer är stängda.