”Suddenly Monday appears again, where is the weekend? I lost it again”

Ny härlig vecka och igår blev det inte mycket bloggat.
Njöt av solen (mest inomhus i ärlighetens namn) och tog en långpromme med Sebbe och R. Jag hade t-shirtpremiär och dagen till ära klädde jag mig i min chockrosa Kylie-t-shirt. Såg fem avsnitt av underbara serien Dirt. Åt vegokorv och pommes. Men mest av allt hade jag ångest efter att ha mördat en snigel. Kvällen innan promenerade jag och Sebbe längs lillstigen som leder från hemmet till hundängen. Jag noterade en jättesnigel med ett jättehus på ryggen som var på väg att korsa stigen och jag tänkte; “rappa på nu, lilla snigel så du hinner över innan någon trampar på dig”. 20 minuter senare när vi var på väg tillbaka hem hörde jag plötsligt ett krasande ljud under min högra sko och jag förstod genast. “Å nej!” skrek jag. Det var mycket traumatiskt.
Sebbe har för övrigt upptäckt att det finns myror. De är mycket intressanta. Jag vill inte ens tänka på hur många myror jag trampar ihjäl dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *