Ja, jag är bög, men inte vänsterextrem

Först såg jag att en gayklubb i Köpenhamn skrev på instagram att de ska ha Eurovision-partaj och visa sändningarna, men att de kommer att stänga av ljudet under Israels låt. De skrev alltså detta i ett inlägg. Som om det vore den mest naturliga saken i världen.

Läs det en gång till.

Det är så snuskigt att jag vill kräkas. Det uppstod så klart dramatik och de raderade dessa rader och stängde av kommentarsfunktionen.

Sedan läste jag i en finsk tidning att vänsterextrema hatare hade meddelat en gayklubb i Åbo att om de visar sändningen så kommer ”HBT-folket att bojkotta klubben” och klubben böjde sig och valde att inte ha nåt ESC-partaj. Så ynkligt.

Det är så här de där vänsterextrema huliganerna håller på, om ni inte fattat detta tidigare. De hatar och hotar och de är helt sinnessjukt rubbade.

De hatar alltså det ENDA land i mellanöstern där de skulle kunna leva som sig själva. HBT-folk flyr från Gaza och ”de palestinska områdena” TILL ISRAEL, för att få leva i fred.
Vad ÄR det för fel i huvudet på dessa människor? Är de suicidala? De dyrkar ju en dödskult som vill ha ihjäl dem.

Böj er aldrig för deras hot. Ge dem inte ens lillfingret.

Som en normalbegåvad bögfarbror är jag så fruktansvärt trött på dessa stenkorkade, äckliga, hatiska kommunister. Sätt mig aldrig i samma box. Vi har absolut INGENTING gemensamt.

Jag skulle numera aldrig visa mig med en regnbågsflagga. Den är kidnappad av dessa onda krafter som gjort den till en vänsterextrem symbol som står för allt som jag inte står för.