Punka, era as

Tack vare att bittra män (då de ej får fitta) krossar flaskor överallt så fick jag punka nånstans vid Slussen. Faktiskt första gången, men en gång är allt som krävs för att jag ska sluta plocka upp efter min hund. HÖRDE NI DET, era jävla as?! Ni ska få så mycket hundskit under skorna så att ni aldrig mer krossar en enda flaska nånstans. Ni ska bada i skit.
Ja, nu sitter jag på tuben, bland jobbiga knuffande människor (säkert glaskrossare) och bågen är inlämnad på repa (hittade till slut en verkstad och där hängde tusentals bågar med trasiga däck, tack vare er som ska bada i hundskit).
Jag föraktar er.
Det är krig nu.

6 reaktioner till “Punka, era as”

  1. Det var ord och inga visor. Tur i oturen att det iaf var cykeldäck och inte Sebbes tassar som råkade i glaskrosset. Kanske dags att övergå till plastflaskor för sprit i examenstider. Med pipmugg. Och två handtag. Idioter…

    1. Jag vågade inte läsa igenom vad jag skrev… upprörd som jag var. Du har rätt: vi tänker positivt och är tacksamma över Sebbes intakta, välmående tassar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *