Om en minut går jag på semester

Igår när jag promenerade hemåt från tuben ringde bror och sa att de stod parkerade på min gata. Redan. Jag som hade tänkt klippa mig, diska och kanske till och med powernappa innan deras ankomst men tji fick jag.
Det var väldans trevligt med besök. Vi är mycket olika, min bror och jag (och även min andra bror och jag). Om han är juli är jag december, men vi har ändå mycket bra kontakt och respekt för varandra. Det känns bra. Inga konstigheter.
Så har det dock inte alltid varit och jag får tacka min brors polska domina till fru för att hon hjälpte till att uppfostra bror min. 😉
Vi busade till det och köpte mat på pizzerian tvärs över ängen. Det var premiär och jag kommer gå dit igen. De hade en ovanlig pizzameny måste jag säga. Och enorma pizzor med bottnar tunna som kreditkort. Trevliga var de också. Och snygga. Ägarna alltså.
Saker jag ska göra på semestern;
Dricka rosévin
Gå på Stockholm Pride
Ev. göra studiebesök på SLM
Sova
Grilla
Dricka öl
Ev. klubba i Göteborg
Tänka
Sitta på balkongen
Plocka svamp
Försöka hitta tillbaka till det är kul att läsa böcker-stadiet
Inte kolla min jobbmailinbox
Handla kläder
Säga ja istället för kanske
Fundera på hur mitt hem ska se ut. Ny färg!
Och bara sitta och glo
Så nu säger jag GLAD SOMMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *