Så kallad fredag 2

Jag sitter i mitt nya sovrum och trivs. Har fått en del gjort och jag har känt sjukdomen svettas ut ur min herrkropp. Har dock ett redigt lock för örat så jag spelar musik på mycket hög volym (fortfarande gospel).
Tömde en hylla och fann en massa prylar och papper som ska kastas. Hittade kärleksbilder på mig och en karl och jag rev dem. Mycket befriande.
Förresten så kollade jag på ena ESC-semin från i år och när länderna som gick vidare till final avslöjades så kom de i en fin ordning: först ett muslimskt land. Sedan ett kristet, ett judiskt och ett katolskt. Fint va! Det är sånt man noterar när man varit hemma en hel vecka.
Nåväl. Nu samlar jag kraft så att jag orkar bära ner ett bord till källaren.

Och jag hittade nåt från Kyliekonserten… So gay.

4 reaktioner till “Så kallad fredag 2”

Kommentarer är stängda.