Så kallad lördag

Sjukdomen har så gott som lämnat min kropp. Det är mest kranen som fortsätter rinna…
Jag kom på att när man är hemma en hel vecka så blir man en smula uttråkad och man tar tag i saker. Domestic things. Bygger ett sovrum, sorterar papper, rensar och städar bland hyllor och prylar och bär ner saker till källaren. Vi borde således inte vara sjuka oftare men vi borde vara hemma mer och uttråkade lite oftare. Jag har, kors i taket, till och med slitit ner ett par fula gröna hyllor som hängt på köksväggen sedan jag flyttade in för ganska exakt fem år sedan. Oanvända har de varit. Och fula. Nu ligger de i källaren.
Idag tvättar jag. Och jag fortsätter städa och sortera och jag inser att min sista fantastiska israeliska disksvamp sjunger på sista versen. Dags att gå över till den standardsvenska blå. 🙁
Eftersom jag starkt ogillar att diska så vill jag ju faktiskt glamma till det en smula åtminstone.