Rapport 13 juni

Igår kväll var vi rätt slutkörda efter vårt maraton på stan. Slappade framför Laddat Möte (White Palace) (textad på hebreiska) med underbara Susan Sarandon.
Jag försökte jobba lite också men hade svårt att koncentrera mig.
Idag vet jag inte vad som händer. Ev. ska herr Israel åka till Uppsala (vilket skulle innebära att jag kan jobba ostört ett tag) och kanske stannar han där över natten för att sedan möta sin väninna på Arlanda i morgon bitti när jag är tillbaka på jobbet.
Gucci vill ta med mig på releasefesten av boken Bögjävlar och det vore ju trevligt men vi får se hur det blir. Ska ju som sagt befinna mig på kontoret klockan 07 imorgon bitti.
Nåväl: läget är bra just nu och käften mår bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *