Privat: Fredagsblandning

Arbetsrelaterat
* Jo, lite mör är jag nog nu när arbetsdag 26/26 just kickat igång. I morgon blir det första sovmorgonen på… länge. Förra gången jag skulle vara ledig så blev det ju inte riktigt så, men den här gången ska allt klaffa!
Vilken tur att jag trivs med mitt jobb och sicken fröjd att jag älskar att håva in cash till både mig själv och statskassan.
Minns mitt inlägg Att ha ett jobb som inte ger en ångest är ack så mycket värt.
För övrigt är jag fortfarande stormirriterad på allt gnäll om att ”åh, jag måste jobba” och ”jag vill inte gå till arbetet” osv osv osv. Ett hån. Ogillar du ditt jobb så stämpla ut och gå hem och låt någon – som vill jobba – ta över.
Israelrelaterat
* Två dygn senare vaknar Rapport och rapporterar om den så kallade israeliska spion-gamen. Vilken tur att medborgarna har KM.se! (Därför tycker jag att du ska gilla Kim Milrell.se på Facebook.)
* Terrorlistan är nu uppdaterad och avslutad. Lång blev den.
Sebberelaterat
* Idag ligger han hemma och sover – han är fortfarande trött efter vistelsen på landet. Åh, så mysigt att ha honom hemma igen och sova med honom tätt intill.
Matrelaterat
* Igår blev det en pizza och den var SÅ god. Jag måste återigen hylla Dalens Pizzeria!
Bloggrelaterat
* Igår skummade jag igenom samtliga inlägg från förra året och jag skrattade och förundrades. Bloggboken kommer snart – jag måste bara hitta en lämplig titel och skapa ett elegant omslag.
Nu jobbar vi undan dagen och därefter njuter vi av lite ledighet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *