Nej, vi vill inte leva i ett likblekt falukorvsland.

I det nya rasse- och nazist-Sverige är det hög tid att låta Svenne veta hur landet skulle se ut ”utan invandrare” (fatta så jävla likblekt och tradigt!).

Det finns mörka krafter som vill skrämma oss för invandrare. Låt oss upplysa dem om allt positivt invandrare gör för Sverige, och hur vårt vackra land skulle vara med ”inga invandrare”.
På torsdag kl 14.00 lägger vi med invandrarbakgrund ner jobbet i 5 min för att få alla att inse hur betydelsefulla vi är och hur mycket sämre samhälle…t skulle vara utan oss.
Helst vill vi att man stannar till en hel timme, men det är svårt för många, och om man inte kan ens 5 minuter, så räcker det med 30 sekunder, en busschaufför som stannar till och upplyser sina passagerare att de inte skulle komma hem utan honom, eller en läkare som under hela dagen berättar för sina patienter om vår aktion.
Alla kan hjälpa till och behövs. ”Svenskar” kan sprida detta budskap och hjälpa till på det sätt som man känner. Vi definierar inte ”invandrare”, utan alla som känner att de vill delta gör det. Vi är alla svenskar, och ska inte delas upp, men detta är viktigt för aktionen, så att vi påvisar insatsen som invandrare gör.

Nu har ju jag personligen inte invandrat (jag har dock utvandrat en gång), men för att hylla mina föräldrar – som invandrade och jobbade upp välfärden, för att sedan utvandra och gå i pension – så lägger jag ner arbetet på torsdag.
Och hör sen.
Var med du också – klicka här.

Comments off.
Länkar: AB