Kort inlägg om folks Israelfientlighet (UMK2024)

Så här bänga är de.
Låt oss tala klarspråk.

Om min granne attackerar mig, våldtar de mina, bränner dem levande, våldtar dem och kidnappar jättemånga (som fortfarande är kidnappade men världen har så klart glömt dem, men det har inte jag), så om jag då attackerar min granne tillbaka, för att detta inte ska kunna hända igen, då får jag inte vara med i en musiktävling… Vari ligger logiken?

Och vari ligger logiken i att när Ukraina attackerades av Ryssland så älsk-älsk-älskade folk Ukraina och till och med lät dem vinna ESC med en riktigt sopig låt. Så i deras ögon ”är” Israel Ryssland, när Israel i detta fall i själva verket ”är” Ukraina.

Förstår ni dubbelmoralen?

Förstår ni hur sinnessjukt (ja, mitt överanvända favoritord) bänga folk är i bollen?

Jag tolererar mycket, men jag tolererar inte hyckleri och jag avskyr idioti. Jag avskyr folk som är som får, som springer åt samma håll utan att tänka till det extra lilla varvet.

(Och självklart älskar vänsterextrema Hufvudstadsbladet detta Israelfientliga narrativ.)

Och tänk på detta: Varför heter det ALLTID ”kriget i Gaza” när det är Gaza som gång på gång attackerar Israel? Varför heter det då inte till exempel ”’Palestinas’ krig mot Israel”? Tänk på saken. Ta nu och tänk ett extra litet varv. Bara gör det. Ge det fem minuter.

Skärmdump: HBL.