Jag testar Sleep Cycle – del 2

Det går väl sådär. Problemet är att jag sover så förbannat dåligt och lite. Den där första timmen till vänster – där låg jag ju bara och vred och vände ilsket på mig själv.
Jag ska fortsätta publicera dessa ”rapporter”. För min egen skull. Och för att jag inte ska kunna plussa på en timme eller två när någon frågar mig hur ”lite” jag sover (för att inte verka alltför mycket som ett freak).
(Man kan säga att är stapeln hög så registrerar iPhonen rörelse=man drömmer (eller är vaken…). Ligger man stilla så registreras nada och stapeln uteblir eller är mycket låg=man sover djupt. Åh, vad jag vill sova DJUPT!)
Spännande är det hur som helst och jag rekommenderar programmet som kostar ynka sju kronor på app store.

4 reaktioner till “Jag testar Sleep Cycle – del 2”

  1. Nä nu måste vi reda ut det här. Det ser ut som du sover djupt när strecket är i botten, stämmer det? Känns som att det borde börja och sluta högt upp, dvs i vakenhet… Och om vi bortser från ren gränssnittsdesign, hur vet din telefon när du sover? Jag köper det där med rörelse, men då måste du ha telefonen på dig på nåt sätt på natten? Har du sån där fiffig väckarklocka i den också då, som väcker dig när du är i REM-sömn så att du känner dig utvilad när du vaknar (så utvilad man nu kan känna sig efter knappt 4 timmars sömn)?

    1. Telefonen ligger i sängen och den ska väcka mig så att jag känner mig utvilad. Är lite osäker på alltsammans än så länge, men hoppas fatta i helgen när jag får sova hur länge jag vill…

Kommentarer är stängda.