Anna Anka kommer igen

Jag har en bra dokusåpaidé:
Anna Anka kommer igen.
Tänk: Anna Anka bor med de två små barnen i en trashig liten tvåa i det där ”farliga” området som hon helst inte besöker (som hon sa i julprogrammet). Hon har inget jobb och pengarna hon tjänat på TV3 har gått till advokatkostnader. Hon har inte råd att bleka vare sig hår eller tänder och ingen vill anställa henne som personlig tränare pga allt galet hon sagt och gjort (folk är rädda för henne). TV3 har kickat henne pga hennes horribla dialekt men horiga TV4 slår till och köper min dokusåpaidé.
Såpan går såklart ut på att Anna Anka tar tag i sitt liv. Hon söker jobb (olika serviceyrken naturligtvis) och hon letar efter en ny man som hon kan blåsa på cash (ingen nappar då de ju vet hur trashig och ”bakom” hon är).
10 entimmesavsnitt blir det men Anna Anka kommer ingenvart. Därför går hon med på att medverka (gratis) i ännu en säsong.
I säsong 2 får Anna Anka den briljanta idén att hon ska söka en roll i den fantastiska skådespelerskan och producenten Agnes-Nicole Winters nya rulle: uppföljaren till The Gold And The Beautiful (som hon för övrigt fortfarande inte lyckats få ut på marknaden).
Resten kan ni tänka ut själva.
Det blir succé!

10 reaktioner till “Anna Anka kommer igen”

  1. Säg inte det till mig… Försök förmedla det till HENNE!!!
    Ledsen att jag verkar så neggo men det är bara det att snön FORTFARANDE dalar eller rättare sagt vräker ner utanför fönstret. Blir lätt en aning irriterat då… 🙂

  2. I säsong 3 tycker jag dom ska följa henne på hennes väg till att bli partiledare för feministiskt initiativ… I första avsnittet får vi följa fru Anka till frisören där hon skaffar en hockeyfrilla och vi får även följa henne till Ullared där hon köper flanellskjortor… Skulle dom sända det så skulle jag faktiskt titta 🙂

Kommentarer är stängda.