Jag spontan-drog-ut en tand

Här står jag och väntar på att få betala.
Jag kom till tandläkaren som sa att hon kunde försöka ”rotfylla och stänga” men att det fortfarande (detta var mitt sjunde besök sedan december) såg illa ut. ”Just get it out”, sa jag tufft. Jag har dragit ut två (visdoms)tänder tidigare och det var inget man gjorde bara så där, samma dag…
”Okej, jag ska hämta mina instrument”, sa portugisiskan som jag för övrigt tycker mycket om.
”Så vi ska dra ut den nu!?” flämtade jag.
”Ja, eller är du inte psykiskt förberedd?”
”Äsch, just get it out”, upprepade jag.
Hon satte igång och det gjorde mer ont än förra gången. Det knakade och brakade och jag svettades och då och då skrek jag till. Plötsligt var det över och jag kände mig alldeles matt och nu står jag här och väntar.
Oj.
”Du behöver inte betala idag”, sa kassagrabben just.
”Varför inte då!?”, flämtade jag korkat.
”Du har varit här så många gånger bla bla bla”.
Nu har jag ett hål i käften och jag hoppas vid min Skapare att jag nu kan GÅ VIDARE.

10 reaktioner till “Jag spontan-drog-ut en tand”

  1. Vilken karlakarl du är! Strongt gjort! Jag hade garanterat svimmat. Helt säkert i alla fall fått panik och skrikit högt…
    Som av en händelse så ska jag i morgon laga ett hål (för första gången på många många år) med BORREN och jag har ännu inte ringt återbud. Ditt mod smittar av sig och jag ska, jag ska, jag ska sätta mig i stolen och sen får de göra vad de vill med mig!! Jag verkligen hatar borrar…

  2. Du är så modig och impulsiv. Jag hoppas också du kan gå vidare nu och rikta din energi på mer konstruktiva delar av ditt liv!

Kommentarer är stängda.