Jag är tillbaka

Efter gårdagens chockerande trötthet och fysiska fall så är jag tillbaka. Stark och kry, så bring it on!
Har haft många intressanta diskussioner på jobbet på sistone och jag är ack så tacksam över att jag har så smarta, belästa människor omkring mig; ni vet sådana som kan se en större bild och som kan dra egna slutsatser.
Underbart.
Lite morgonläsning:

All human beings are created in the image of God and deserve to be treated with dignity and respect. (…) Embarrassing, harassing or demeaning someone with a homosexual orientation or same-sex attraction is a violation of Torah prohibitions that embody the deepest values of Judaism.

Läs: Orthodox rabbis sign statement supporting gays.

6 reaktioner till “Jag är tillbaka”

  1. Jag tycker ändå att det bevisar att judendomen alltid kommer vara en ”vänlig” religion som hela tiden försöker att utveckla sig till det moderna samhället. Säga vad man vill om ortodoxa, men det här, tycker jag, ett stort steg med tanke på hur inskränkt det ortodoxa samhället är. Det finns en sjuk israelisk dokumentär om gays i ortodoxa samhällen och det var det värsta på länge. Ska fråga frugan om vad den hette och om det finns subs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *