Hur korkade tror Magda att hennes väljare är?

red roses close up photography
Photo by picjumbo.com on Pexels.com

Under morgonrundan med Blake (det doftade vår, förresten) lyssnade jag på Kvartals senaste ”Veckopanelen” (finns där poddar finns – lyssna om du inte redan gör det) och jag har så mycket att säga nu igen.

De har ofta väldigt bra gäster och nu var det Maria Wetterstrand (som ofta säger väldigt bra saker), Daniel Suhonen (som nästan aldrig säger nåt klyftigt och dessutom stör det mig att han inte ens kan uttala sitt eget efternamn) samt Henrik Jönsson (som är toppen).

Den här gången sa alla bra saker. Till och med Suhonen, då han tog Jönsson i försvar och sa nåt i stil med att ”socialdemokraterna kunde lyfta fram sin politik istället – om de hade nån”. Wetterstrand sa förresten också nåt liknande.

Och om detta vill jag säga några ord.

Magdalena Andersson. Vilken skamlös människa. Hur kan hon ljuga så intensivt och tro att folk är för dumma för att förstå detta? Om vi skippar hela dramat med El-Haj (som är ett så ”underhållande” kapitel att en bok borde skrivas) och koncentrerar oss på annat. Till exempel det här med att hon och hennes kappvändarparti först hatar SD i en massa, massa år, för att sedan kopiera SD:s politik och påstå att ”vi har alltid varit för en stram migration”. Alla – ALLA – vet att detta inte är sant. Så, hur mycket kan hon förnedra sina väljare? Vad tror hon om dem egentligen?

Sedan, hela skandalen med attacken på Jönsson. Hon är så patetisk och den där intervjun om vem det är som ”finansierar honom” – när man lyssnar på den flera gånger så fattar man hur tragikomisk hela intervjun är. (Och den där nickedockan Miriam-nånting i bakgrunden – vilken tragisk ja-sägare.)

Jag har följt Jönssons youtube-kanal sedan start och han har aldrig – ALDRIG – uttryckt ”hat och hot” MOT NÅGON. Snarare tvärtom!

Han kritiserar däremot ofta socialdemokraterna, men i Anderssons värld är ju kritik detsamma som ”hat och hot”. Arma kvinna.

Vidare, hennes utspel i tysk media om att Åkesson vill ”riva ALLA moskéer”. Han har aldrig sagt så. Han vill att moskéer som sprider just HAT OCH HOT ska rivas. Och det vill väl varenda normalbegåvad människa!

Vill jag ha en moské i mitt kvarter där det predikas att judar och bögar ska dödas och hundar är smutsiga och kvinnor är andra klassens medborgare (som inte ens får sjunga på karaokebarer)? Det blir, som ni hör, högst personligt. Så, nej, det vill jag så klart inte och det är väl ingenting konstigt med det!

Sedan skyller den patetiska lögnerskan allt på översättaren som har ”översatt ett ord fel” vilket är ”olyckligt” (detta urvattnade ord). Det går inte ens att översätta hela den där meningen SÅ fel genom att bara ändra ETT ord. Hon ljuger alltså. Återigen.

Det var väl allt jag hade att säga om detta. För nu. Jag förstår verkligen inte hur någon i dessa dagar kan rösta på Magdalena Anderssons fruktansvärda parti.

Dagens ros (ej en socialdemokratisk sådan, så klart 💁‍♂️) går till samtliga fyra i senaste podden: programledaren Staffan Dopping (som alltid är toppen i sin roll), Wetterstrand, Jönsson samt Suhonen (inte SUU-HÅNEN, utan SO-HÅ-NEN – samtliga korta vokaler).

Ha en bra dag. Och lyssna gärna på senaste avsnittet: ”En mycket dålig dag för Magdalena Andersson”. Länk –>

https://kvartal.se/…/en-mycket-dalig-dag-for-magdalena…/