Vi bögar som väntar på att Pride ska vara över…

Jag ser verkligen fram emot att denna förfärliga pridemånad är över och att de där kidnappade, vänsterextrema flaggorna plockas ner. Speciellt den nya varianten, som till och med rent estetiskt är motbjudande.

FLASH: du är inte ”ickebinär”. Du är en kille som gillar ”tjejgrejer” eller en tjej som gillar ”killgrejer”. Det är okej. Detta gör dig inte ”ickebinär”. Så himla unik är du inte.

Vad är det för värld vi skapar där det inte längre är okej att bara vara som man är? Man ska förändra sig och operera sig och hitta på nya pronomen och annat trams. Finns det inget fack för just ditt ”unika” jag så ska vi hitta på ett nytt. *gäsp*

Det är så förfärligt och så patetiskt.

Och detta säger jag som en gravt homosexuell man. Skärp er nu. Och jag vill inte att någon heterofil person kommer med någon pekpinne och ska försöka förklara någonting för mig. Har du inte levt som homofil i hela ditt liv så vet du helt enkelt inte vad du snackar om!

Jag är så trött på detta. Alla blir trötta på att få detta nedkört i halsen. Det kommer en sådan backlash – och den beror på denna fruktansvärda propaganda, som såna som inte är gay, men som vill känna sig ”unika” och därför ränner runt i fantasifulla frisyrer och näsringar, kör ner i halsen på folk. DE REPRESENTERAR INTE OSS NORMALA, FREDLIGA HBT-PERSONER.

Senast idag blev jag kallad ”sur gubbe” (av en heterosexuell pride-ivrare, så klart) efter att ha publicerat ovanstående på Facebook. Min kommentar:

Toleransen för allt som har med HBT (exempelvis samkönat äktenskap) sjunker. Detta beror på dessa gapiga dårar som, som sagt inte ens är HBT, kör ner denna propaganda i halsen på folk 24/7. Det är DE som inte står för ”live and let live”. Tycker du olika så blir de aggressiva.
Det är som att jag meddelar att ”jag kan inte sticka men nu är jag talesperson för Finlands stickförening och jag representerar er alla”.

Du kallar mig ”sur gubbe” (eller vad det var) och det får du gärna göra. Jag är en sur gubbe då jag ser allt som jag kämpat för i hela mitt vuxna liv spolas ner i toaletten – av förvirrade människor som inte har någonting med regnbågsflaggan att göra. De borde gå i terapi och ta reda på varför de EGENTLIGEN mår så jävla dåligt.