Tillställning på Israels ambassad + diverse vänsterdårar

I morse var jag på en tillställning på Israels ambassad här i Helsingfors. Det var mycket givande och jag lärde mig en massa (mycket prat om Ryssland, Kina och Iran – och varför de beter sig som de gör).
När man är Israelvän i denna fruktansvärt hatiska värld känner man sig emellanåt väldigt ensam, så det är så oerhört skönt att få träffa människor som förstår en. Ni vet – människor som vet någonting.

Ambassadören sa just det, som jag brukar säga, att det finns en massa folk som inte vet någonting, men som har en massa ”åsikter”. Så är det ju. Folk är felinformerade och hjärntvättade.
Att dessa människor yttrar sig känns lika logiskt som att jag skulle bli sportkommentator…

När jag kom hem så nåddes jag av denna ”nyhet”.

Skärmdump: Dagens ETC.

Apropå ”logik”, alltså…
Dessa vänsterextrema feministers logik går aldrig, aldrig, aldrig ihop. Någonsin.
Tycker denna så kallade ”ikon” att judarna som slängdes ut ur de muslimska länderna i Mellanöstern och Nordafrika ska återvända dit? Till vad? Allt de ägde beslagtogs och nu finns det bara en massa hatiska människor kvar i dessa dysfunktionella skräpstater.
Vilken tur att de hade ett Israel att ta sig till.

Med denna ”logik” är det alltså även fel av mig att ha bosatt mig i Finland, eftersom jag är från Sverige, trots att jag är finne. Som sagt: INGEN LOGIK.

Mitt tålamod är helt slut, slut, slut med dessa dårar som inte vet någonting om någonting och ändå får de en massa utrymme överallt.
Fick en välbehövlig vitamininjektion idag.