God mat och vackra, VACKRA män

Vilar på hotellet. Nyduschad och naken (se bild) med Israeli Music Channel som enda sällskap. Igår vandrade jag över hela Tel Aviv. Oj, vad jag promenerade! Åt mitt livs godaste grekiska sallad på Beta Pizza i korsningen Ben Yehuda Street/Nahalat Binyamin Street. Den var enorm + smakade som den kom raka vägen från jord till bord (se bild) och vitaminerna sögs glatt upp av min då ganska trötta kropp. Åt på samma ställe idag, men grekisk pizza. Ägaren, som trodde jag var tysk, sa att jag gärna får komma tillbaka imorgon och “äta en grekisk pasta”.
På kvällen igår ölade jag på Molly’s på Mendeli Street. Satt ensam på uteserveringen (kamraterna var upptagna med sina familjer) och kunde inte sluta glo på den franskjudiske mannen som var den vackraste man jag någonsin sett. Han åt fisk och huskatten Molly fick smaka. Därefter hoppade hon upp i hans knä och jag önskade så att det var jag som var Molly.
Det finns för övrigt katter överallt i Tel Aviv. De stryker omkring och är väldigt söta.
Efter detta fräschade jag till mig på hotellet och promenerade sedan till gaybaren Evita. Innan jag kom fram språkade jag lite med en dam som var ute med sin lurviga hund. “Kan jag klappa henne lite”, frågade jag, “jag saknar min hund så mycket!”
Evita var okej men inte så bögigt som jag hoppats.
Idag vandrade jag. Åt falafel. Satt vid havet (se bilder). Låg på hotellet och läste.
Klockan 20 kommer ES och hämtar mig. Vi ska hem till hans vän Yair (om jag minns rätt) och sedan ut.