Ni har sabbat min födelsestad (också!)

Skärmdump: BT.se.

Gå in på Borås Tidning och kolla rubrikerna. Inte bara den om barnet som fick en kniv mot ryggen av andra barn när han skulle köpa ostbågar, utan även alla andra. Granater och vapen och gäng och våld och våldtäkter och VAR SKA DETTA SLUTA?
Fy f*n vilket vilda västern. Nu har ni lyckats sabba min födelsestad också. Det var INTE så här på min tid, kan jag lova.
Fy f*n vad sorgligt.
Skämmes!

2 reaktioner till “Ni har sabbat min födelsestad (också!)”

  1. Det är värre än vilda västern. Jag tänker på mina barn som växer upp. Vid Halloween dök ”orten brorsor” upp och gick bus eller godis. ( ej utklädda heller var dessutom de enda som gick runt i covid-19tider). Valde godis och förklarade för barnen att bus = att de eventuellt skjuter med em kalshnikov in genom dörren. Vill att barnen skall vara kritiska inte naiva.

    1. Fy satan i gatan sä vidrigt.
      Åt helvete med dessa ortenbrorsor OCH alla vidriga politiker som så tvångsmässigt vill ha dem här. Usch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *