Tyskens besök slutade med en blöt fläck i soffan

sebbe

Gårdagen var bra, stressig och händelserik (för att vara november). Beskar och photoshoppade 89 bilder på morgonkvisten och därefter satt jag i fem timmar och försökte få ordning på en FTP-grej. Till slut gav jag upp och åkte hem. Tysken och Tyska Eva kom förbi och det var så trevligt att se dem igen. Tysken hade skaffat Jesushår och jag var lite avis. Eva hade blivit könsmogen och Sebbe visade för första gången sina heterosexuella tendenser. Jag vill naturligtvis inte – likt en förälder om sitt barn – veta att han har en sexualitet, men det har han. Han försökte sätta på Eva gång på gång på gång men hon var inte på humör. Varför är det förresten så? Varför vill hanhundar pippa hela tiden och honhundar inte?

Sebbes uppvaktning slutade till min förfäran med en blöt fläck i soffan.
Jag vill inte veta.
På kvällen ringde Italienaren. “Jag ville bara höra din röst”, sa han. Visst älskar vi när de säger så!?
Det var fullmåne i natt och jag kunde inte sova. Jag vred och vände på mig och lade mig till slut i soffan och lyssnade på musik. Snart hörde jag ett pipande ljud. Det var Sebbe som inte ville sova ensam så jag lyfte upp honom och vi sov låg sked. Jag var förresten tvungen att klippa page på honom igen (se bild). Han sprang in i en buske och när han kom ut var han täckt av en massa såna där tistelaktiga saker som fastnar i pälsen och endast kan klippas bort.
Tack för gårdagens ord! Låt mig kommentera dem.
Klurig Har jag hört de senaste 33 åren. Jag accepterar det men tycker ju själv att jag är rätt simpel.
Äkta Ja!
Charmig Åh. Jag kan nog vara charmerande. När det behövs.
Känslosam Ja. Tidvis för känslosam.
Sinnlig Jamenvisst!
Romantisk Oh ja. Romantik är.. bäst.
Godhjärtad Jag vill tro det.
Karismatisk Detta ord skulle jag nog aldrig använda om mig själv.
Underhållande Trevligt att jag kan underhålla!
Ärlig Ja, det är jag faktiskt. Inte alltid så populärt.
Asfaltsblomma Verkligen! Hur risigt livet än är reser jag mig ur eländet.
Underbar Ett favoritord.
Modig Jag har insett på senare år att jag till motsats till vad jag trott är rätt modig.
Vis Ja! Erfarenheterna har gjort mig vis.
Trovärdig Åh. Det var fint att höra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *