Through the years

Igår kväll när jag skulle lägga mig ringde mobilen. Trots att mannen som ringde var mer än lovligt berusad blev jag glad ända in i själen. Sedan låg jag sömnlös ett tag. I och med att min hemsida stängdes ner och väntar på att återuppstå när den blivit nyregistrerad kom jag att tänka på att den varit igång i exakt ett år och det har hänt enormt mycket under året som gått. Snarare; under de två senaste åren har det hänt mer än under alla andra år sammanräknade. Jag har blivit dumpad, flyttat, fått sparken, fått nästan samma jobb på nästan samma företag, blivit ihop med X, trott jag haft en hjärntumör, blivit deprimerad och sjukskriven, gått hos en kurator, ätit antidepressiva, blivit singel, blivit ihop med X igen, varit på bröllop, träffat halva min släkt (för första gången på över tio år), sagt ä-ordet och menat det, nästan blivit sambo, blivit singel, skaffat hund, dejtat BM, dejtat M, gråtit efter X, dejtat Z, börjat plugga, börjat träffa X igen, smygrökt på balkongen (jag röker inte), varit på dop, blivit gudfar, varit på våt och vild ensamresa i Madrid, köpt ny dator, köpt ny kamera, köpt mikro, köpt ny dvd-spelare med hårddisk, köpt ny mobil fem gånger, slutat tröstshoppa osv osv.

Det är sånt jag tänker på en söndagmorgon i oktober.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *