”Sunday Monday” med Vanessa Paradis, remember?

Mycket konstig natt den här söndagsnatten. Vid halv två vaknade jag av att jag höll mobilen i handen och sa “Hallå, hallå” med släpig whiskystämma. Någon i andra änden lade på. Två sekunder senare ringde det igen och den här gången svarade jag i medvetet tillstånd. Det var X som befann sig i en europeisk storstad. Han bad mig slå på datorn och kolla om en viss nattklubb hade öppet på söndagar. Rar som jag är släpade jag mig upp och gjorde vad han bad mig om. Sedan gick jag och lade mig igen.

Sovmorgon. Var tredje måndag är min lediga dag. Det vill säga idag. Halv tio ville Sebbe att jag skulle vakna. Han såg på mig med Annars-kan-en-olycka-hända-blicken, så det var bara för mig att pallra mig upp och gå ut i solskenet som bländade och fick mig att inse att jag hade huvudvärk.
X sa att när Sebbes öron ligger ner längs huvudet ser han ut som Barbra Streisand. Det var lite kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *