Stockholm har vinter

Plötsligt har vi mer snö än jag kan minnas att vi haft på flera år. Klimatdramat lyser med sin frånvaro (men sluta för guds skull inte sopsortera och fortsätt lämna bilen hemma, ni som kan!) och ingen är lyckligare än Sebbe och jag. Det knarrar under skorna – och det är inte min hälsporre som gör sig påmind. Ja, jag har fortfarande ont och kan ej motionera. Jag går upp alla kilon jag gått ner, men shit the same. Jag är fräsch ändå.
Lite drama då.
Ni minns mitt iTunesdrama, kanske. Jag fick pengarna tillbaka för det där felmärkta albumet (jag orkade inte gnälla över att jag borde fått återbetalning för båda plattorna) och jag noterade att de drog tillbaka skivorna ifråga. Igår kväll såg jag att den ena återigen dykt upp i iTunes Store och det är fortfarande fel låtar. Vad är det fråga om?!
Inte nog med det. Köpte två singlar som jag redan hade i datorn men ej hade betalat för if you know what I mean och nu ville jag ha dem helt lagligt eftersom jag tycker om dem och vill stödja artisten. Naturligtvis är de felmärkta (och detta gick inte att höra på förhandslyssningen på iTunes). För f*n! Inte konstigt att folk laddar ner illegalt – då vet man åtminstone vad man får. Fel man på fel plats uppenbarligen. Jag hatar att ha fel man på fel plats.
Ja, så nu måste jag maila och gnälla igen.