Påsken fick sin fina final till slut

Som ni kanske minns dejtade jag någon i somras. Det hela rann på ett ganska patetiskt vis ut i sanden då jag gjorde västkusten. Eftersom jag är 30+ och mycket mogen (=gubbtant) vet jag att saker som stör mig kommer störa mig ända tills jag gör något åt det hela. Därför skrev jag ett mail till denne någon igår. Jag “kollade läget” och hoppades han mådde bra och önskade honom lycka och välgång. Kanske inte just med dessa Oprah-ord men ändå.
Det känns bra, för visst är det jobbigt med detta ut-i-sanden-rinnande!? Man springer ju på varann förr eller senare ändå och då känner man sig lätt töntig.
Nu har jag gjort mitt. Och rätt för mig.
Mer om gårdagen: Sebbe och jag for alltså hem till herr Britt som låg bakis och skakis. Det hindrade oss inte från att äta en ljuvlig kryddstark/syrlig indisk middag med rödtjut och bacardi och tre sorters glass till efterrätt. Vi såg även samtliga förhandsvideor till Eurovision och jag kan konstatera att det är många tradiga ballader i år och jag kan även avslöja att jag har fyra favoriter: förutom Charlotte Perrelli även bidragen från Bulgarien (woohoo! Se video nedan), Schweiz samt Slovenien.