Sluta stressa, köp en get

Aha, ni undrar varför jag hatar julen.
Därför att budskapet är borta och allt handlar om stress, press och konsumtion.
Jag har fina juliga barndomsminnen och de handlar inte om prylar jag fick (även om jag fick en hel del fina grejer – som en LP-spelare och ett chockrosa paraply) (ska se om jag hittar ett beskrivande fotografi när jag kommer hem i eftermiddag).
Medborgarna går runt och gnäller över ”shoppingstress” och de väser ”ah, jag måste ut och handla julklappar”. Men nej, säger jag, det måste du inte alls det.
Du kan klippa och klistra något vackert. Rama in ett fotografi. Ge fotmassage.
Eller så kan du ge bort en get. Klicka bara på bilden nedan och shoppa loss.

Köp en get.

Uppdatering: Jag ringde mor och bad henne leta upp fotot och här är det nu. 🙂

Comments off.