Sista kvällen


Kul kväll igår! Mötte ES, IB och Yitzak på Evita. Det var schlagersöndag och svenska mellolåtar var ofta förekommande. De hade en liten dansgrupp som mimar till olika kända ESC-låtar med perfekt originalkoreografi. Mycket uppskattade. Pratade lite med en hunk som jag gärna träffat igen.
Det var förresten väldigt kul när den där dansgruppen gjorde Charlotte Perrelli (2 ggr till och med). Grabben som var “Charlotte” satte så klart alla de steg och poser vi såg i Mello och mitt i allt ställde sig en av de andra bakom henne och drog hans ansiktshud bakåt så det såg ut som han var mycket lyft. Hahaha.
Det var också väldigt roligt att höra de israeliska människorna sjunga med i finska Bye Bye Baby (CatCat) och Eläköön Elämä (Sonja Lumme).
Ja, Eurovision förenar oss verkligen och schlagerbögarna är sig lika världen över. Underbart.
Såg nyss på Rosh hashana-firande på tv och nu är det en Sarit Hadad-konsert. För övrigt tredje programmet hon medverkat i under kvällen, så hon måste vara rejält poppis.
Tidigare idag besökte jag ett shoppingcenter. Enormt var det, och mycket vackert. Klev in i en skivbutik och fann genast Harel Skaat-albumet som är så bra. En av de anställda frågade om jag behövde hjälp. “Var kan jag finna Dana International?” frågade jag och han visade mig en hylla och vips hade jag handlat de album jag tidigare bara hade som downloads. Mycket nöjd tog jag en tur på stan.
Ikväll har jag packat och slappat. ES har varit vänlig nog att ordna en taxi som ska komma och hämta mig klockan 02:30 för då är det dags att fara hem…