Shopping och flirtande män

Idag shoppade jag alltså. Som vanligt i turbofart eftersom jag verkligen inte gillar att handla kläder.
På en halvtimme hittade jag i alla fall en jacka (äntligen en simpel helsvart utan konstiga detaljer), tre tröjor (likadana i olika – jordnära – färger) och en väska som var så ful att den blev snygg (lite grön/beige med ett fack med jobbiga metallspännen som lås). Jag ville verkligen ha den.
Jag vet inte hur många meddelanden jag fått på den-där-siten-där-alla-har-en-sida-ni-vet de senaste dagarna. JÄTTEMÅNGA. Dessvärre har de alla varit från helt anonyma avsändare, dvs såna utan bild på sig själva och med minimal om ens någon presentationstext. Dessutom har de alla skrivit ungefär samma sak (”söt kille”, “vad snygg du är” eller “hallå snygging”).
Mitt standardsvar har således varit; “Tack, hur snygg är du då?”.