Det är väldigt fult med sån där sicksackbena, väldigt 90-tal. Skärp dig du nyhetsuppläsare på SVT.

Äntligen vardag (för det är det väl!?). Jag är inget fan av röda dagar, de ger mig ångest. Tillbaka på jobbet efter en dags ledighet. Det var en dag då jag låg halvdöd i soffan nonstop och såg på nedladdade TV-serier. Jag har sett fyra säsonger av amerikanska Queer As Folk på två veckor och det kommer kännas tomt när det är slut. Jag kommer framförallt sakna Sharon Gless som Debbie (jag började så klart lipa när hennes karl friade till henne igår, bakisblödig som jag var).
I morse när Sebbe väckte mig (05:30) för att det gick någon i trappuppgången kände jag mig jättesmal och smidig. Jag nästan svävade ut på morgonpromenad. Mycket märklig känsla – men ljuv.
Jag har en lunchdate med Gucci. Som den modeslav hon är ska hon ge mig en ny vinterlook.