Privat: Allmänt jidder och lite gnäll

Vad ska vi säga mer idag då?
*Att jag undrar hur mycket snö det egentligen finns i Herrens himmel.
*Att jag ogillar årstidsgnäll men måste ändå tillägga att den här årstiden suger musten ur mig. Att ta sig upp och iväg på morgnarna är en enda plåga. Detta trots extra tidigt sänggående på grund av – ja, just det – den extrema tröttheten som smyger på mig redan klockan 19 på kvällskvisten.
*Att jag besökte granngrabbarna (numera officiellt sammanboende) och de hängde upp tavlor tillsammans och jag höll på att gå sönder av avundsjuka och sorg (dock ej missunnsamhet).
* Att jag drack en proteinshake till lunch. Och åt två bananer till frukost.
* Att jag funderar på att åka och hälsa på Berlinjuden. Han är väldigt, väldigt rolig och smart. Våra konversationer skulle kunna ges ut i bokform.
* Att Sebbe är piggare än på länge – far runt som ett yrväder.
* Att jag ska dra ut de två sista visdomständerna.
* Och på fredag får jag en ny krona.
* Och sedan ska jag bleka tänderna.
* Att chefsperson just kom in och sa: ”Du är väldigt fin i den tröjan – väldigt vacker! Är man vacker så får man liksom ta det.”
* Att jag greppar efter halmstrån.

8 reaktioner till “Privat: Allmänt jidder och lite gnäll”

  1. I morse när jag gick över vår vindpinade gårdsplan så kunde jag faktiskt skönja en ljusning på himlen – redan klockan sex! Således går vi mot ljusare tider – bevisligen!

  2. Även om det är kallt och snöigt så är det tydligt att det är på väg mot vår – ljuset, fåglarna och så är det nåt annat i luften som jag inte riktigt vet vad det är. Men kylan och snön gör ju lätt att det kan bli lite deppigare än nödvändigt. Fast nu är det sol!
    Kram!

  3. Precis,, den här långa kylan tar verkligen knäcken på en, jag som ALDRIG försover mig,, har gjort det flera gånger på sistone.. 🙁

  4. ”Är man vacker så får man liksom ta det” word! Ha ha…
    Har sagt det förr men säger det igen, din arbetsplats låter som ett roligt ställe 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *