Porr från Polen (polacker är väldigt heta för övrigt) (I should know – med tanke på mina ex)

Oj, jag har visst inte gått och lagt mig ännu – men jag har ju faktiskt semester. Sitter och kollar klipp från repetitionerna i Eurovision. Alltså – jag gillar den polska låten [egentligen] men det känns så ofräscht med brudar i bur. Och jag ogillar starkt när man sjunger “Let’s party, you’ve got the right to party”. Very tacky.
Och om jag – som trots allt är mer eller mindre homosexuell (förmodligen mer) – inte kan slita ögonen från sångerskans icke-existerande klänning så kan man ju undra om heterosarna kommer koncentrera sig på henne eller låten. Men allvarligt talat; jag kan nästan skymta hennes klitors (ja, jag vet var den sitter – jag är mycket erfaren även på den punkten*).
Och jag har faktiskt börjat gilla Edsilia Rombleys låt On Top Of The World (Nederländerna). Det känns så skönt med en gammaldags “schlager” mitt i alla fantasifulla nummer. Och Danmarks låt – mycket trevlig. Men han är ju en sådan tråkig och ful druga.
Såg en intervju med finska Hanna Pakarinen – å, vad hon verkar trevlig och fin. Kram på henne.
Ikväll är det dags för semifinalen. Jag är nervös så klart. Min höjdpunkt på året är Eurovision. Så har det varit sedan 1982. Godnatt.
*Nu tog jag kanske i en smula.