Om jag inte får ligga med Madonna kan jag lika gärna vara gay (and boy, am I!)

Här kommer ett snabbinlägg. Jag önskar en trevlig lördag. Det är fulla muggar här. Igår satt jag och spelade plattor och luktade på mina gamla LP-skivor (mmm!) och tänkte på hur mycket dagens ungdom missar då de inte får se de stora, vackra, detaljrika omslagen som var då. Nu är det ju bara små fjuttiga minibilder i iTunes och andra mp3-butiker.
Not good!
Ja, sedan ville jag sitta uppe halva natten men jag somnade visst.
Ska snart lämna Sebbe hos Hundvakten och sedan ska jag förbi en kamrat och därefter träffar vi kamrat nummer 3 på en bar för mogna, rultiga män med hår på både ben och bröst.
De ungdomliga nattklubbarna är ett passerat stadium! Acceptera!
Det var länge sedan Madonna var bögig och hon, den största bögikonen av dem alla (för oss som är för unga (hehe) för att uppskatta Liza och Barbra och Judy) var nära att mista sin titel men nu kan jag rekommendera den här trevliga intervjun. Very gay. Very very gay icon! (Rubriken till detta inlägg får sin förklaring i intervjun!)
Ha en bra lördag!
Jag har inhandlat Red Bull för att INTE bli trött och grinig.