Nätshopping

Det fanns en tid då jag var mycket aktiv på Tradera – jag både köpte och sålde så det stod härliga till. Nej, jag är egentligen ingen auktionsälskare eftersom jag är otålig och vill veta här och nu om jag får köpa en pryl eller inte, och inte minst så vill jag ha klart för mig hur mycket affären kommer att gå på.
Därför använde jag gärna Köp nu-funktionen, även om priset i och med detta kunde komma att bli en smula högre än vid en lyckad auktion.
Mina bästa köp är inte helt otippat Madonnarelaterade – både guldskivan för Frozen och boken Sex kom jag över på Tradera – men jag har även fyndat ljuvliga Kylie-plattor som är mycket svåra att få tag på (tänk exempelvis den argentinska utgåvan av LP:n (bara en sån sak!) Rhythm Of Love – med spanska titlar och allt).
madonna gold recordkylie ritmo de amor
När jag sålt prylar har det oftast flutit på utan problem men jag minns en gång då en karl försökte skinna mig ordentligt. Han var mycket amatörmässig och jag anmälde honom bums. Det var jag inte ensam om och vips var han avstängd från tjänsten.
Nu var det ett par år sedan jag senast sålde någonting på Tradera, men jag är lite sugen på att göra comeback. Inte minst så vill jag bli av med min gamla Mac som står hemma och tuggar damm. Den är enorm och väger mer än en hel karl så om någon bara ville hämta den så skulle jag se det som en lyckad ”affär”.