Några snabba bilder och rader

Jag är hemma nu och jag mår sådär. Sebbe blev jätteglad och nu sover han sött. Saknar dock Y så mycket att min kropp inte riktigt fungerar. Kan inte tänka rationellt. Här kommer i alla fall några foton och en videosnutt.

Y:s fina bil. Med flaggor och allt när han hämtade mig. 🙂
isra flag
Enorma festligheter då Tel Aviv firar 100.
kim yftah
Ett par och en klagomur.
kim israel
Marknad.
tel aviv
Assnyggt foto.
kim
Helgdag och helt tomt.

Min förbannat snygga pojkvän.
falafel
När vi åt världens godaste falafel.

När vi gick på bio (The Reading – mycket bra).

Imorgon ska jag berätta om min tatuering.
Video från Jerusalem.

Om en låt ska sammanfatta denna resa så är det denna. Ritas Hayinu Gdolim (vi var stora/bra). Så fruktansvärt fin. Fruktansvärt. Så underbart med artister som kan förmedla en känsla. Även om man inte förstår ett ord… så förstår man allt.