Min personliga assistent/butler/slav

När jag kom hem från jobbet satt Sebbe och herr Hundvakt ute på gården och väntade. Sebbe sov borta i natt nämligen. Nu ligger Hundvakten och sover på soffan och Sebbe i sin tur sover på köksgolvet. Börjar undra om båda två var ute och klubbade i natt – de verkar lika trötta.
Hundvakten är även min alltiallo. Det var han som lagade dammsugarsladden (som Sebbe bet av). Han brukar alltid hitta något att skruva ihop hemma hos mig. Idag fick han byta glödlampa i den jobbiga lampan i hallen. Man måste skruva isär den och hålla på så det är tur att den nya energisnåla glödlampan – enligt Hundvaktens beräkningar (jag kan ju inte räkna) – ska hålla i tre-fyra år!
Jag skrattade hursomhelst åt det faktum att alltid när jag ger Hundvakten ett arbete att utföra hittar han alltid “extrauppgifter”. “Det blir så när man har prestationsångest”, sa han.
Vid närmare eftertanke förtjänar han faktiskt en tupplur på soffan min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *