Arbetsveckan lider mot sitt slut

Veckans sjunde och sista arbetsdag är äntligen här. Jag har iofs ett fräsigt intro att göra till hemsidan + lite andra justeringar som jag och uppdragsgivaren kom fram till under fredagens långa telefonmöte. Men allt det där kan jag göra hemifrån och framförallt; jag behöver inte kliva upp 05:30!
Synd bara att jag sedan igår haft panikont i halsen. Hoppas det går över till ikväll för då ska det firas i det Kimska hemmet.
Idag undrar jag vad tonårsungar gör ute på gatorna i Sthlm city en söndagmorgon kl 06:30. Har de inget bättre för sig än att supa, knarka, vandalisera och sprida klamydia? Jag skulle aldrig låta mina glin härja runt i stan hela nätterna. Skräniga och störiga är de också och jag är uppriktigt rädd för dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *