Måndag morgon

Klockan ringde 05:30 och jag snoozade till kvart i sex.
På med kläderna och ut med Sebbe som trippade varsamt i det daggvåta gräset.
In igen, packade väskan och gick till tunnelbanan. Solen trängde sig in under kepsen och jag satte mig trött på den provisoriska tunnelbaneperrongen (SL bygger om). Skönt att slippa morgonrusningen. Tåget var näst intill tomt. Drygt 10 minuter senare klev jag av vid Hötorget och sneddade över Malmskillnadsgatan ner till Oxtorget. Tryckte in koden, klev in på kontoret och småpratade med kollegan F medan jag väntade på att vattnet till snabbkaffet skulle bli redo. Slog mig ner vid datorn och såg 07-nyheterna på TV4 medan jag snabbt bläddrade igenom Dagens Nyheter. Det skrivs mycket om gayfrågor nu. Pridevecka och valår. Då gäller det att ligga i.
Pride ja. Ska ni gå?
Det bästa; man kan få gratis massage varje dag (om man talar om kärlek, relationer och sex). Det är väl en anledning om någon 🙂
Kollade programmet på hemsidan.
Linda Lampenius spelar under invigningskvällen på onsdag. Invigningstalet hålls av Amelia Adamo och Jan Guillou (but why?) och uppträder gör för hundrade gången Shirley Clamp samt Lill-Babs (!).
Vips var klockan halv åtta så jag slog på SVT för att kolla nyheterna.
Väntar på min kollega P. Han kommer strax.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *